• Announcements

    • steve k.

      Introducing FAQ Memberships   04/17/2017

      I would like to introduce everyone to the FAQ memberships. A fun way to fund the site and to contribute for those who are interested.    Everyone starts as a Solex Member.  This membership is free and not much visible is changing (I limited the personal message storage to 150).   Kugelfischer membership.  As a reward for your donation of $20.02 per year, you will not see any external advertisements, the site will look cleaner and run a bit faster. You will also get a couple of BMW 2002 FAQ Stickers.   Turbo Membership.  As a reward for your donation of $50.02, you will not see any external advertisements, the site will look cleaner and run a bit faster.  You will also get unlimited Personal Message storage, ability to create Private and Restricted Photo Albums. You will also get a couple of BMW 2002 FAQ Stickers and a Bottle Opener.   Alpina Membership.  As a reward for your donation of $100.02 per year, you will not see any external advertisements, the site will look cleaner and run a bit faster.  You will also get unlimited Personal Message storage, ability to create Private and Restricted Photo Albums, and an ability to upload Movies to the gallery. You will also get a couple of BMW 2002 FAQ Stickers, a Bottle Opener, and discounts on our accessories at the store.   There is also a fancy title that comes with each membership.  
jgerock

Problem
Can't post pictures from Photobucket

27 posts in this topic

For some strange reason, I cannot copy any pictures onto my posts.  I just tried copying the same picture to a post using several different methods but none will work.

 

See here for test post

 

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

this seems to be a photobucket specific problem

 

All the links they give you are not to the actual image, but to the page with an image.

so this 

 

http://i306.photobucket.com/albums/nn251/jgerock/1986 325e Auto/IMG_6292.jpg

 

Does not actually represent an image. If you click ont hat URL, you end up on a page.  The only way for the software to interpret that as an image, it actually has to be am image.  As you can see, the links to Flickr work without issues as they lead to actual images.

 

Please, contact photobucket to see what they changed.

 

steve k.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

IMG_20160821_151529_zpsoweyf6mv.jpg%7Eoriginal

 

 

I just click the image, click the magnifying glass + thing, Right-click, copy, paste here...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

http://i306.photobucket.com/albums/nn251/jgerock/Various car pictures/20160827_151540_zpsu4ogswpo.jpg

http://i306.photobucket.com/albums/nn251/jgerock/20160821_094430_zpswvmjfdja.jpg

 

 

I still believe it is the space in the album name.  Second one works, but the first one does not

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have tried to post with pics for several days- still not working. My project blog on the 69 now has an assortment of pics and broken links (from older posts no less).  I will contact pb today. I just noticed another FAQ project blog has the same issue (02tom m2 riviera).

 I am up to date on my payment to pb and the amount of storage.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posting from a different album (almost ALL of my albums have spaces in their names - from the very beginning of my PB account).  Now looks like the "Direct" copy method isn't working here but the "IMG" does.   The "IMG" copy method was the original method I posted here on the FAQ until instructed to use the "Direct" method.

 

"Direct".  The interesting thing about this method is before the actual image would show up right after you pasted the link - now it doesn't.

http://i306.photobucket.com/albums/nn251/jgerock/various 2002 stickers and labels/Marcs75Jadegrun004.jpg

"IMG"

Marcs75Jadegrun004.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

On 9/3/2016 at 10:18 AM, jgerock said:

Have tried to post with pics for several days- still not working. My project blog on the 69 now has an assortment of pics and broken links (from older posts no less).  I will contact pb today. I just noticed another FAQ project blog has the same issue (02tom m2 riviera).

 I am up to date on my payment to pb and the amount of storage.

I'm seeing the same issue as a Free photobucket user. I haven't been able to get any method via photobucket work since aug 26

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, dasfrogger said:

 

I'm seeing the same issue as a Free photobucket user. I haven't been able to get any method via photobucket work since aug 26

Jake - lots of comments from users on the photobucket web blog.  Many folks cannot even access their accounts.  Some are getting a "site maintenance" error - something I haven't gotten yet.  

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now