Jump to content
Sign in to follow this  
nickdaytona

Finally got around to getting the '76 started ( kinda )

1 post / 1100 viewsLast Reply

Recommended Posts

http://www.maxbimmer.com/forums/showthread.php?t=120221

The distributor was absolutely cooked so i popped the pertronix and blue coil that I bought for the '72 on. Siphoned as much of the old gas out as i could ( the '72 has a drain plug in th gas tank) then toppedd it up with 94 and swung the key It started !! And ran !! Then quit ! It wasn't a fuel kind of quit but more of an electrical cut. Got it restarted a couple of more times then the rain came. All in all a great start! engine sounded nice and tight and there was no smoke so two thumbs up !!

If the rain holds off I'll take another run at it with test light and meter this afternoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.