Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Anonymous

75/2002

2 posts / 87 viewsLast Reply

Recommended Posts

Guest Anonymous

My 2002 has some electrical problems like the Horn sounds when I am turning left, or the Temperature Gauge start getting hot when I used the Turning Signals or brake etc.. What should I look for any Ideas..?

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous

The guage problem is usualy a lack of proper grounding in the cluster. There is an FAQ article on how to run a second ground wire. The horn sounds like the horn ring or the plunger has been damaged. Pull the steering wheel and have a look. If not quit driving like a red neck (left turns only).

Sam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.