Sign in to follow this  
Guest Anonymous

Hazard lights don't work...

6 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Guest Anonymous

schwarz_tii_007.jpg

URL: http://www.geocities.com/karlkarlb/BMW.html

the turn signals work fine, outside and inside lights blink as they all should. But, the hazard lights don't work. No response at all when I push the hazard button. Is there a problem that can occur or is the switch just toast?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous

My Indicators & hazards didn't work, the hazard switch lite up but stayed hard on. I replaced the indicator stalk as the full beam also didn't work. Then tried the hazard switch (90% time this is the problem). It turned out to be the Relay in the end. To Test the Relay slightly pull the plug out so you can touch the "+49" pin. Put a meter across it to earth, then turn on the ignition. If you get 12V then the relay is knackered. Good Luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous

There is a seperate fuse for emergency flasher and for turn signals.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous

P1010003.JPG

working. Who knew the fuse contact might corrode overnight?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this