Jump to content

New Roundie


Vince2002
 Share

Recommended Posts

Have you pulled rear seat to check subframe bolt area?  Have you got it in the air yet to really check everything yet?   "In field under cover" usually means moisture trapped under car and lots of rust out of sight.  Curious to see how your car faired!

Edited by M2M3
Link to comment
Share on other sites

Hi, Car fired up tonight. Got a electric fuel pump, tapped the carb a few times, Thumbed key and it started. Ran it a minute shut down. Checked everything, fired it back up and ran it for a warm up cycle. Ran good, surprisingly, idled but carb was slobbering. Problems i found were: Gap on points closed up, Missing its Ign. voltage step-up feed/wire, Fouled plugs, Missing plug wires, Missing its cyclone valve?

Engine ran well, settled into a blubbering idle. Warmed up, ran cool, water choke worked, 13.5V at the battery. Shut down, did compression test. Cyl 1234  155, 148, 155, 158 psi. That will motivate you.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Hi, Its paused for summer. Have it 70%stripped down, motor out, interior, windows etc. Tried to remove the dash pad but that was stripped out glued to ready to break apart so i let sleeping dogs lie. Had it glass bead blasted and covered in urethane primer. Found minimal rust and body work, have a hole around the pedal box to repair. Ill post a few pics later. Thanks for asking.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Upcoming Events

×
×
  • Create New...