Jump to content
dlacey

bmw2002faq hangs in chrome

4 posts / 344 viewsLast Reply

Recommended Posts

Last 2 days i have a problem using Chrome on Windows AND Chrome on Ubuntu, but not Chrome on Android.

 

The site loads and functions normally, but if I leave the tab open for 10-15 mins and go browse something else... the browser hangs. Normally I am browsing the general discussion forum.

 

In the last months I have noticed chrome slows down when bmw2002faq is open, but in last 2 days it's started to hang...on windows I can use task mgr to quit & restart chrome, on ubuntu only a cold boot fixes it.

 

it is definitely related to bmw2002faq, without this tab open the browser is stable all day.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having the exact same problem. Only ever happens when I have an a tab for FAQ open :( 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.