4 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Hi Steve

 

Just within the past day or so I've discovered that after I open the general discussion forum and then click on "sort by" and select "order of receipt," the screen just goes blank.  I have to use the "go back" arrow to retrieve the forum, and it's only visible in the default sequence.

 

Also--for the past several weeks the "edit" icon is missing from my entry after I post it; thus I can't return to it and edit mistakes or add additional material...

 

mike 

Edited by mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have verified and identified the "Sort" issue.  You should not see it right now.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I cannot reproduce the lack of edit button.  I can see it even when logged in as you.

 

Screenshot 2018-02-03 11.03.02.png

 

Any chance you can take a screen shot of a message so that i can see what else is missing.

 

thanks,

Steve K.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oops

Didn't realize that little symbol was a pen/pencil and was the "edit" symbol--I was looking for the word as it used to be.  Sorry 'bout that.  I'm a car guy, not a computer guy!

 

mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now