Jump to content
Berk Ergin

What did you do to your 2002 today !

6,348 posts / 534916 viewsLast Reply

Recommended Posts

9 hours ago, bwint313 said:

Just picked up my first '02. A 1973 manual 02. Been wanting one for years and got a decent deal on a (rusty) beauty.  Gonna drop the rear carrier and arms tomorrow to start a rear refresh. 

It didn't happen if you don't post a pic! 😉 Enjoy!!

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installed new fog lights.   Now I just need to wire them up.800D8493-3104-46A5-B8BB-44673220367E.jpeg

971D4ED2-1B6D-4365-A437-514F6E5E12B1.jpeg

F10BBB36-99DE-4137-942C-DD0DC1186F4A.jpeg

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upgrade to LEDs....so sweet

9756CEE4-CB16-42B8-9B17-7989A563A8A8.jpeg

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

I drove my tii home for the first time today since I finished rebuilding the motor, no issues at all even though I was in 100°F heat... although im now regretting not getting my AC fixed before I took the drive. This was my first time I have rebuilt a motor and I went through the whole process on my own (except for the machining of course), I couldn't be happier with how it turned out

  • Like 10

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Mike A said:

Upgrade to LEDs....so sweet

9756CEE4-CB16-42B8-9B17-7989A563A8A8.jpeg

 it looks nothing like the car Select Classics sold you last year...nice job

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
(edited)
43 minutes ago, iinca said:

 it looks nothing like the car Select Classics sold you last year...nice job

Jeezus!!  I hope not

D49B315F-1DB9-4C8D-8521-4EEC60236EB8.jpeg

30756F76-C076-4E51-A8C6-301834DC85E0.jpeg

Edited by Mike A
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I took my '67 1600-2 to the technical inspection - due to changed legislation here in Belgium, it was the first time in 27 years it had to have a mandatory technical inspection. I had a bit of a stressful moment the hours before because the horn stopped working, but I managed to get it back into working order just in time by disassembling the steering wheel and cleaning the contacts.

The inspector told me "your rear blinkers don't work". I asked him whether he had the engine running when he tested them ? - yes, he had. And did he rev it a little too ? Hmm, no. Well, it's a six volt system ... they kind of do better with 7.4V when it's charging ... so he checked again, with a bit of throttle, and was happy. 

They muttered a bit about fluid leaks and chassis rust (nothing structural), and in the end the only remark was that the red colour of the rear fog light was faded and the lens should be replaced.  

Good to go for another 5 years!

 

 

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got the ‘72 2000tii touring out of storage and drove it for for first time in over a year.  Oil changed and new battery.  
 

 

91D2F303-BB46-4116-BBCB-22F31C2528A8.jpeg

A3576C87-4141-49F0-8B0C-1B971ADD3AA6.jpeg

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
(edited)

We had cars and coffee today in Austin, made all the more special by my son Ellis showing up in his car...DEAD61AC-635C-4678-B8CE-5CE9FD5F742D.jpe

Edited by BarneyT
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, BarneyT said:

all the more special by my son Ellis showing up in his car...

 

Is he in the trunk?

  • Like 1
  • Haha 7
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, tups said:

Well, I took my '67 1600-2 to the technical inspection - due to changed legislation here in Belgium, it was the first time in 27 years it had to have a mandatory technical inspection. I had a bit of a stressful moment the hours before because the horn stopped working, but I managed to get it back into working order just in time by disassembling the steering wheel and cleaning the contacts.

The inspector told me "your rear blinkers don't work". I asked him whether he had the engine running when he tested them ? - yes, he had. And did he rev it a little too ? Hmm, no. Well, it's a six volt system ... they kind of do better with 7.4V when it's charging ... so he checked again, with a bit of throttle, and was happy. 

They muttered a bit about fluid leaks and chassis rust (nothing structural), and in the end the only remark was that the red colour of the rear fog light was faded and the lens should be replaced.  

Good to go for another 5 years!

 

 

Dear Lord....Please save us from these pissant, worthless POS bureaucrats

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.