• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
winstontj

Problem
Error Code EX4096

Question

Getting this message upon posting. Assuming it is site-wide as I see many duplicate posts. 

 

No idea if its relevant at all but found this link https://webflake.sx/topic/19796-error-code-ex4096-help-me/. Its back from April but seems others are or have had similar issues. Possibly software/firmware security patch or update recently? I received the error message on a W10x64 PC using Chrome Version: 51.0.2704.79 m however when I went to check what version of Chrome I was running it updated to Version 51.0.2704.84 m 

 

 

Something went wrong. Please try again.

Error code: EX4096

 

 

 

Seems after I updated Chrome I cannot duplicate the error message I (and looks like others) were getting. What was happening was that you hit submit on a new post and you would be presented with that error message/page. If you then hit the back button on your browser you'd go back to your post (and not lose the content) and then copy the text so you don't lose it --and try to re-submit (hence all of the duplicate posts). 

Edited by winstontj

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0