Sign in to follow this  
Guest Anonymous

Distributor won't engage....help

6 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Guest Anonymous

After two hours of fighting with the exhaust manifold nuts and lots of time spent removing the head, now the &^%$F#$ distributor would not engage. I tried everything (manual tricks from clymer and others) for about an hour and was tired..left it as it is. It should not be like that...it goes half way in and stops, won't slide in. Is there a trick around this problem ?

TIA

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous

keep on moving the shaft (cap off of course) clockwise and couterclockwise, just few degrees while you slide it down, maybe the gears just dont align up??

Pat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous

humm, i dont know about this chat room, is it part of this 02faq?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous

I cant install the needed files into this pc to access the chat room, controled by the pc guy here...need to log as "administrator"...what i am not.

And i am going to sleep now, anyway, it is 10pm here...

maybe some others will be able to help you on this.

cheers

Pat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous

Have mixd up some parts? Those 320/318 gears run the other way and are not interchangeable.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this