Jump to content
Sign in to follow this  
webthread

Resistance Spark Plugs but no probs

4 posts / 385 viewsLast Reply

Recommended Posts

I realized after the fact here on the FAQ's that it is not recommended to use the NKG resistance plugs but they're already installed.... I'm not having any problems though. It starts up, idles, runs and drives fine. I haven't taken it on the freeway yet. Should i replace them again right away with bp6es or are the problems people describe ones that develop over time?

Share this post


Link to post
Share on other sites

your radio probably has less ignition static ?!

yea - replace them in the Spring Time

Share this post


Link to post
Share on other sites

The only time I've run into problems with bp6res is when the rotor and wires

all had high resistace, too.

At the time, I think I swapped a set of non- resistance wires in and was fine.

t

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.