Jump to content
Jace

so many bugs

5 posts / 953 viewsLast Reply

Recommended Posts

hey guys

i've been getting a heap of bugs since signing up.

just now i couldn't post a WTB thread.

Picture2.png

Occasionally the forum freezes up for me and won't reload any pages.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Working on new software right now. Not sure why the forum freezes though, have mot seen that happen. The bug listed is due to use of an apostrophe in the title. That will be fixed in the version.

Steve k.

Share this post


Link to post
Share on other sites

that's funny about the apostrophe... perhaps the forum doesn't care for punctuation?

I also can't view page 13 of Heist's build thread. each time i click 13 or 'next' i just get "no posts exist for this topic"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.