Jump to content

Stumble/missfire on tii


Guest Anonymous
 Share

Recommended Posts

Guest Anonymous

I have a light stumble/misfire with my '73 tii. Recently converted to Pertronix/MSD. Noticeable at highways speeds and at idle. Hooked up a Heathkit CO Analyzer and it runs perfect except when there's a misfire (jumps to rich, then back to normal range).

Should I be looking at timing? plugs? plug gap? Mess around with mixture screws?

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

It's right in the mouth of the throttle body. Run your finger over it, it should be dry. If it's leaking, find a replacement.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

same problem, replaced the injector and it went away.

Rob @ 2002Haus has cleaned and tested injectors for $110...

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

and if you have the tools make sure that all the linkage is all synced up. Mine had a slight stumble and it was a timing issue.

-Jaycen

72 tundra tii

72 agave 2002

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Upcoming Events

×
×
  • Create New...