Jump to content

things are great


Guest Anonymous
 Share

Recommended Posts

Guest Anonymous

Just got back from a 1,100 mile trip with my '76 2002 and everything worked great.....wonderful trip. The only thing that's a little weird is the temoerature gauge increases (gets hotter with the more electtical things I put on...lights, fog lights, rear defogger, radio, etc). The engine runs in the correct temp range, after sitting for a short while the rad cap can come off with no boiling over and the rad is full. It's just weird. Any suggestions or forget about it. The gauge has not gone passed the 3/4 range, so far.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

The temp gauge can act as an ammeter if the body-to-engine ground strap isn't connecting well. If that doesn't fix it, you can add a ground wire to the back of the gauges. Check the archives for details. Glad the '02 treated you well!

-Dave

Colorado '71

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Upcoming Events

×
×
  • Create New...